Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobile çarpan motosiklet kül oldu

Otomobile çarpan motosiklet kül oldu

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te aşırı sürat yapan motosikletli önündeki otomobile çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü ve diğer şahıs kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Caddesi üzerindeki tramvay yolu kenarında seyir eden ve sürücüsü belirlenemeyen 27 DA 795 plakalı motosiklet, Kamil Ocak stadından Kale istikametine seyir ederken, karşı istikametten gelen Cafer Yıldız yönetimindeki 06 BC 774 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından motosiklette bulunduğu belirtilen 2 kişi yere savruldu. Büyük panik yaşayan ve kimlikleri belirlenemeyen motosiklet sürücüsü ve yanındaki şahsın kaçtığı ileri sürüldü. Kazada ise motosiklet bir anda alev aldı. Yanan motosiklete çevreden geçen araçlardaki yangın tüpleri ile müdahale edildi. Söndürülen motosikletteki yangın olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. 

Otomobil sürücüsü Cafer Yıldız ile birlikte aynı araçta bulunan Eyüp Gökdoğan ise büyük korku ve panik yaşadığı kazadan küçük sıyrıklarla kurtuldu. Kazayı ve ardından yaşananları anlatan Eyüp Gökdoğan, ''Arabamızla yolda gidiyorduk. Motor önümüze kırdı, o arada motor devrildi. Motor devrilince de alev aldı. Biz de aracımızı alıp direk karşıya çektik. Sonra da motorun üzerinde bulunan iki kişi fırsattan istifade kaçtılar'' diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...