Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cezaevinden çıkıp hasmının annesini öldürdü

Cezaevinden çıkıp hasmının annesini öldürdü

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Dalaman ilçesinde bir hafta önce cezaevinden çıkan bir kişi, aralarında husumet olan kişinin annesini av tüfeğiyle vurdu.

Alınan bilgiye göre, Gürköy Mahallesi'deki ikamet eden Ali Y, aynı mahallede yaşayan ve aralarında husumet olduğu iddia edilen Hasan Kara'nın evine giderek, bir süre tartıştığı anne Nazike Kara'yı (61) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Ardından olay yerine yakın bir evde ikamet eden Ünal Barın'ın evine giden zanlı, aile kapıyı açmayınca eve rastgele ateş etti. Barın'ın babası Ali Barın (73) açılan ateş sonucu, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıyı Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Fethiye'ye sevk edilen Barın'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Nazike Kara'nın cesedi de otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.? Bölgede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, olay yerinden kaçan Ali Y'nin yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada, Ali Y'nin yaklaşık 20 gün önce, aralarında kavga çıkan Ünal Barın'ı silahla ayağından yaraladığı ve bir hafta önce de cezaevinden çıktığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...