Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdullah Çatlı, mezarı başında dualarla anıldı

Abdullah Çatlı, mezarı başında dualarla anıldı

YAŞAM Haberleri

Susurluk'ta 3 Kasım 1996'daki trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı, 19'uncu ölüm yıl dönümünde Nevşehir'deki mezarı başında anıldı.

Anma programı kapsamında ilk olarak Nevşehir merkez Kurşunlu Camisi'nde Mevlid-i Şerif okunurken daha sonra Çatlı'nın Kaldırım Mezarlığında bulunan kabri başında program devam etti. Programa, annesi Remziye Çatlı, eşi Meral Çatlı ve kızları Gökçen ile Selcen, Haluk Kırcı, aile yakınları ve sevenleri katıldı. Mezarı üstüne 'Abdullah Çatlı'yı temiz Anadolu çocuğu olarak tanıdık. Umutmayacağız' yazılı posteri asıldı.

Burada üzeri Türk bayrağı ile örtülü Çatlı'nın kabri başında Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi. Dua sırasında Hafız Kemikkıran, Abdullah Çatlı için "Sevgili, yiğitler yiğidi, kahraman evladımız, Nevşehir'in yetiştirdiği güzide insanlardan Abdullah Çatlı" ifadelerini kullandı.

Duanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Abdullah Çatlı'nın yakın arkadaşlarından Haluk Kırcı, "Abdullah Kırcı'nın hayatını kaybetmesinden dolayı üzgünüm. Türkiye büyük bir değerini kaybetmiştir. O değerin acısı her geçen gün yüreğimizde artarak duyuyoruz. Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Onu unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

Son zamanlarda güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonları basından takip ettiğini ifade eden Kırcı, "Allah, yiğitlerimize yardım etsin, korusun. Bu memleket hiçbir zaman bölünmeyecek. Türk milliyetçileri olduğu sürece vatan birlik ve beraberliğini devam ettirecektir. Hainlerin sonu dağlarındaki son operasyonlarla birlikte yurdumuzun her karış toprağı yiğitlerimiz tarafından karış karış taranıyor. Çok başarılı operasyonlar yapılıyor, hepsine başarılar diliyorum. Hepsini Türk milleti olarak yürekten desteklediğimizi belirtmek istiyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...