Yine mantar zehirlenmesi: 1 ölü, 1 yaralı

Yine mantar zehirlenmesi: 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde topladıkları mantardan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybederken, diğerinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi'nde ikamet eden Recai K.(65), Körfez'e bağlı Kara Yakuplu köyüne ziyarete gittiği Recep G. (83) ile yedikleri mantardan zehirlendi. Rahatsızlığı 48 saat sonra artınca her iki şahıs da hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede yaşlı adamların böbrek ve karaciğerlerinin iflas ettiği anlaşıldı. Recai K. daha sonra İstanbul'da başka bir hastaneye sevk edilmesine rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Recai K.'nin arkadaşı Recep G.'nin ise yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Zehirlenerek hayatını kaybeden Recai K.'nin emekli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...