Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aldatıldığını düşünen koca dehşet saçtı

/ Kaynak: DHA
Aldatıldığını düşünen koca dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, eşinin kendisini aldattığı söylentisi üzerine 45 yaşındaki A.Y. dehşet saçtı.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, eşinin kendisini aldattığı söylentisi üzerine kısa süre önce bir kişiyi yaralayan ve tutuklanıp, ardından tahliye edilen 45 yaşındaki A.Y. dehşet saçtı. İddiaya göre, eşiyle ilişkileri olduğu söylentilerine adı karışan iki erkeğin evini basan, ancak onları bulamayınca yakınlarına ateş açan saldırgan; bir kişiyi öldürdü, bir kişiyi yaraladı. Jandarmayla çatışmaya da girip ormanlık alanda izini kaybettiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Dalaman'ın Gürköy Mahallesi'nde yaşayan emekli madenci 3 çocuk babası A.Y., 25 gün önce, söylenti üzerine eşinin kendisini aldattığını düşündüğü evli 1 çocuk babası Ü.B.'yi (35) av tüfeğiyle her iki bacağından vurarak yaraladı. Tutuklanan A.Y., geçen çarşamba günü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TÜFEKLE EVLERİ BASTI

Dün akşam alkol alan A.Y., yine kıskançlık krizine girdi. Eşiyle ilişkisi olduğu söyleyen ikinci kişi evli 1 çocuk babası H.K.'nin (33) evini Saat 22.00 sıralarında av tüfeğiyle basan A.Y., bulamayınca annesi Nazike Kara'yı (60) göğsünden yaraladı. Ardından aynı mahallede oturan, ilk olayda yaraladığı Ü.B.'nin evine yöneldi. Pencereyi kırarak eve giren ancak Ü.B.'yi bulamayan A.Y., içeride rastgele ateş açtı. Aradığı Ü.B.'nin babası Ali B.'yi (70) göğsünden ve başından av tüfeğiyle vurarak kaçtı.

İhbar üzerine her iki olay yerine de sağlık ve jandarma ekipleri gitti. Yapılan kontrolde, Nazike Kara'nın öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Ali Baran ise ambulansla Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalesi sonrasında Ali Barın, ambulansla Fethiye Özel Esnaf Hastanesi'ne sevk edildi. Barın'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

JANDARMAYLA ÇATIŞTI

Olayın ardından mahalledeki ormanlık alanda jandarmanın takip ettiği A.Y., güvenlik güçleriyle çatışmaya girip, izini kaybettirdi. Şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KORUMA İSTEMİŞLER: "BU ADAM BİZİ ÖLDÜRECEK"

Yaralı Ali Barın'ın eşi Sevim Barın, "Evimize geldi, camımızı kırdı. İçeri girdi, tüfekle ateş açmaya başladı. Çok korktuk. Eşim çok kan kaybetti" dedi. Ali Barın'ın akrabası Nizam Korkmaz da şunları anlattı:

"A.Y. önce Ü.B.'yi yaraladı, cezaevine girdi. Kısa süre sonra da çıktı. Dışarıda olan A.Y. hakkında suç duyurusunda bulunduk. 'Bu adam bizi öldürecek. Ya bunu içeri alın ya da bizi koruyun' demelerine rağmen, 'Bizim yapacak bir şeyimiz yok kendinizi koruyun' diyorlar. Ve bu gün bu olay başımıza geldi."

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...