Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edirne'de feci kaza, 1 kişi hayatını kaybetti

/ Kaynak: İHA
Edirne'de feci kaza, 1 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne'de, bir aracın park halinde bulunan bir kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Edirne'nin Kıyık Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet T.'nin kullandığı 22 AR 565 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halinde bulunan 34 TJ 9653 plakalı kamyonete çarptı. Kaza sonrası orta refüje çıkarak durabilen aracın yolcu koltuğunda bulunan Cevdet T. hayatını kaybederken, araç sürücüsü Ahmet T. ise yaralandı. Cadde üzerinde park halinde bulunan ve kamyonetinin içinde uyuduğu öğrenilen Ramazan S. ise kazayı yara almadan atlattı. 
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araç içerisinde bulunan ve kazada hayatını kaybeden Cevdet T.'nin cansız bedeni itfaiye ekiplerince güçlükle çıkartılabildi. 112 sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan araç sürücüsü Ahmet T.'de tedavisi yapılmak üzere Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 
Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...