Çaldıkları aracı benzini bitince bıraktılar

/ Kaynak: İHA
Çaldıkları aracı benzini bitince bıraktılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nde çalınan aynı marka ve renkteki iki araç, polisin titiz çalışması sonrasında terk edilmiş halde bulundu.

Araçları çalan kişi ya da kişilerin araçların benzini bittikten sonra bıraktığı tahmin ediliyor. Edinilen bilgilere göre, Camikebir Mahallesi'nde meydana gelen olayda Feridun K.'ye ait olan 81 AE 030 plakalı araç ile yine aynı marka ve renkte olan İlhan G.'ye ait 81 DH 023 plakalı araç gece saatlerinde çalındı. Sabah kalktıklarında araçlarının olmadığını fark eden iki araç sahibi polis ekiplerine haber verdiler. Polis ekipleri yaptıkları titiz çalışmalar sonrasında araçlardan birisini Ağa Köyü Mahallesi merası yolunda, diğerini ise D-100 karayolu üzerinde buldu. Terk edilmiş halde bulunan araçlarda inceleme yapıldı ve hırsız ya da hırsızların araçların koltuklarını ve teknik ekipmanlarını götürdükleri tespit edildi. Benzinleri bittikten sonra terk edildiği tahmin edilen araçları kimin çaldığı konusunda araştırmalar sürüyor. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...