Kocaeli Üniversitesi karıştı!

/ Kaynak: İHA
Kocaeli Üniversitesi karıştı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde sabah saatlerinde öğrencilerle özel güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.

Çıkan olaylarda 2 öğrenci, darp edildiklerini ileri sürerken, 1 öğrenci ise gözaltına alındı. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde, yaşanabilecek olaylara karşı öğrencilere gerektiğinde üst arama yapılması konusunda karar alındı. Karar üzerine özel güvenlik görevlileri, kapı girişlerinde X-Ray cihazından geçen öğrencileri, ellerindeki detektörler ile aramaya başladı. Arama nedeniyle kapılarda kuyruk oluşması, bazı öğrencilerin tepki göstermesine neden oldu. Öğrencilerin tepkisi üzerine başlayan tartışma büyüyünce, güvenlik görevlileri ile öğrenciler arasında arbede yaşandı. Olaylar esnasında güvenlik görevlileri Fatih D. isimli bir öğrenciyi kelepçeleyerek alıkoydu. 2 öğrenci ise darp edildiğini beyan etti. Alıkonulan öğrenci, işlem yapılması için olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...