26 yaşındaki Sinan'ın feci ölümü!

/ Kaynak: İHA
26 yaşındaki Sinan'ın feci ölümü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ikamet eden 26 yaşındaki Sinan Bodur, evinde gece yarısı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları'nda ikamet eden İbrahim ve Yeter Bodur çiftinin 3 çocuğundan biri olan Sinan Bodur (26), gece saat 03.00 sularında uykusundan uyanarak fenalaştığını söyledikten sonra 112 sağlık ekiplerini aradı ve yere yığıldı. Eve gelen sağlık ekipleri kalbi durduğu tespit edilen Sinan Bodur'a evde dakikalarca kalp masajı uyguladı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen Sinan Bodur kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 ay sonra askere gitmek için hazırlık yaptığı öğrenilen Bodur'un cenazesi Gölcük Necati Çelil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sinan Bodur'un cenazesinin Çarşamba günü toprağa verileceği öğrenildi. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...