Uşak'ta korkunç cinayet! 52 yerinden bıçakladı...

/ Kaynak: AA
Uşak'ta korkunç cinayet! 52 yerinden bıçakladı...

YAŞAM Haberleri  / AA

Uşak'ta karısıyla ilişkisi olduğunu iddiasıyla ev sahibini 52 yerinden bıçaklayarak öldüren kişi, yakalandı

Uşak'ta bir kişi, eşiyle ilişkisi olduğunu iddiasıyla ev sahibini 52 yerinden bıçaklayarak öldürdü. İddiaya göre, dershanelerde öğretmenlik yapan, son dönemde ise mağazada satış görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen bir çocuk babası H.G. (39), karısının cep telefonunda, Uşak Özel İdaresinin güvenlik görevlisi ev sahibi Seyit Çakırbay'ın (40) mesajlarını gördü. Bunun üzerine evden çıkan H.G, Cumhuriyet Mahallesi'nde karşılaştığı Çakırbay'ı 52 yerinden bıçakladı.
Çakırbay, ambulansla kaldırıldığı Uşak Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaçan zanlının bir apartmana girdiğini belirleyerek çevresinde önlem alan polis, bıçakla kendine zarar veren ve intihar edeceğini söyleyen H.G'yi ikna ettikten sonra gözaltına aldı.
Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Cinayet güvenlik kameralarında

Öte yandan, cinayet, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Görüntülerde, H.G'nin, Çakırbay'ı birkaç dakika boyunca art arda bıçaklaması, yaya olarak ya da otomobilleriyle yoldan geçenlerin olayı müdahale etmeden izlemeleri yer alıyor.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...