Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köpek yüzünden katil olan 14 yaşındaki çocuk tutuklandı

Köpek yüzünden katil olan 14 yaşındaki çocuk tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ Çorlu'da köpek yüzünden çıkan tartışmada 25 yaşındaki Taner Hatır'ı silahla öldüren 14 yaşındaki F.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hıdırağa Mahallesinde köpek yüzünden çıkan kavgada ruhsatsız tabanca ile Hatır'ı öldüren ve 15 yaşındaki S.A.'yı da ağır yaralan 14 yaşındaki F.S., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. F.S., yaşının küçük olması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büroda avukat huzurunda ifade verdi. F.S.'nin ifadesinde, "Olaydan iki gün önce Taner Hatır bana pitbul cinsi köpeğimi kendilerine vermemi istedi. Ben de vermeyeceğim söyledim ve beni dövdü. Bunun üzerine olay gecesi tekrar yolda karşılaştık. Yine aramızda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşmesiyle olay yerinde kavgayı ayırmak için havaya ateş eden A.Ş.'nin elinden silahı aldım ve ateş ettim" dediği öğrenildi. 
F.S., ifadesinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan F.S., cezaevine gönderildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...