Antalya'daki terör operasyonunda 1 kişi serbest bırakıldı

/ Kaynak: AA
Antalya'daki terör operasyonunda 1 kişi serbest bırakıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da 25 Temmuz'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve tutuklu yargılanan 3 sanıktan biri serbest bırakıldı

Terör örgütü MLKP'nin alt yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve sevk edildikleri mahkemece tutuklanan 3 sanıktan biri serbest bırakıldı.Antalya'da, 25 Temmuz'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve "görevi yaptırmamak için direnme", "tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma veya el değiştirme" suçlamalarıyla tutuklanan Murat Pircan Yaratan, Ali Çalışkan ve Hüseyin Yıldırım'ın yargılanmasına devam edildi.
Antalya 4. Sulh Ceza Hakimliğinde görülen duruşmada şüpheliler Hüseyin Yıldırım ve Ali Çalışkan'ın kaçma şüphesi bulunduğu ve adli kontrolün yeterli olmayacağından tutukluluk hallerinin devamına, Murat Pircan Yaratan'ın ise tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak tahliye edilmesine karar verildi.
Antalya'da 25 Temmuz 2015 tarihinde düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan Murat Pircan Yaratan, Ali Çalışkan ve Hüseyin Yıldırım, sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...