Batman'da korkutan yangın!

/ Kaynak: DHA
Batman'da korkutan yangın!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Batman'da, yapı malzemelerinin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonrası çıkan yangın, çevrede paniğe yol açtı.

Depodaki sanayi tüpü ve izolasyon malzemeleri nedeniyle itfaiye ekipleri, yangını söndürmekte güçlük çekti. Pazaryeri Mahallesi'nde, sanayi tüpü, izalasyon ve yalıtım malzemesi gibi yapı malzemelerinin bulunduğu depo, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın ve patlama sonucu tamamen yanarak, kül oldu. Depoda bulunan sanayi tüpleri ve izolasyon malzemeleri ile birlikte suntalar, yangının kısa sürede büyümesini sağladı. Depoda yaklaşık 6 milyon liralık bir zararın meydana geldiği belirtilirken, Batman İtfaye ekipleriyle birlikte, Türkiye Petrolleri, Tüpraş, Devlet Hava Meydanları ile Emniyet Müdürlüğü'ne ait TOMA araçları da yangını söndürmeye çalıştı. Uzun süren çalışma sonrasında yangın güçlükle kontrol altına alınırken, depoda soğutma çalışmaları devam etti.
Depoda yangın sırasında kimsenin olmaması, olası bir faciayı önlerken, polis deponun çevresinde sıkı güvenlik önlemi aldı. Yanan deponun etrafında güvenlik şeridi çekti. 3 saat süren çalışmadan sonra yangın söndürülürken, yangın sırasında çıkan dumanlar, Batman'da kara bulutların oluşmasına yol açtı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...