Sokak ortasında dehşet

Sokak ortasında dehşet

YAŞAM Haberleri

Geçen yıl boşandığı eşinin evinin önüne giden eski koca, yanında getirdiği pompalı tüfekle çocuklarının annesini ve dedesini katletti

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir şahıs, 1 yıl önce ayrıldığı eski karısı ve kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü. Olay dün 10.00 sıralarında yaşandı. Derya Ülker ve babası İsmail Ülker 233 Sokak üzerindeki evlerinden çıkarken, Derya Ülker'in eski eşi Halil Ö. tarafından pompalı tüfek ile vuruldular. Baba İsmail Ülker (65) olay yerinde can verirken, Derya Ülker (38) ise Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Halil Ö'nün 2 kızının annesi Derya Ülker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Halil Ö., olayın ardından evinde kıskıvrak yakalandı. Zanlıya olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Halil Ö.'nün, olay yerine pompalı tüfeği bulunan otomobille gelerek eski eşinin çıkmasını beklediği ve çıkışın gerçekleştiği anda da saldırıya geçtiği öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...