Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mezarlıkta tüyler ürperten olay!

/ Kaynak: İHA
Mezarlıkta tüyler ürperten olay!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Altın diş çalmak için mezara girdiği iddia edilen 16 yaşındaki Suriyeli genç, kazdığı hendeğin çökmesiyle mezarda mahsur kaldı.

İstanbul'daki Bağcılar merkez mezarlığında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ahmet adlı 16 yaşındaki Suriyeli genç, iddialara göre altın diş çalmak için hendek kazarak bir mezara girdi. Ancak kazdığı hendek çökünce içeride mahsur kaldı. Bu sırada mezarlıkta devriye gezen güvenlik görevlisi, mezarın yanı başında elbise fark etti.


GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALLAHUEKBER SESLERİNİ DUYDU
Bunun üzerine mezara yaklaşan güvenlik görevlisi, içeriden Allahuekber sesleri geldiğini duydu. Korkuya kapılan güvenlik görevlisi, mezarın başından uzaklaşarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler gördükleri karşısında şaşkına döndü. İçeride yabancı uyruklu biri olduğunu anlayan emniyet ekipleri, şahsı çıkarmak için uzun süre dil döktü.


POLİS MEZARDAN ÇIKMAYAN GENCE BİBER GAZI SIKTI
Polis mezarın içinden çıkmamakta direnen gence biber gazı sıktı ancak çıkması için yeterli olmadı. Genci çıkmaya ikna edemeyeceklerini anlayan polisler, itfaiye ekiplerini mezarlığa çağırdı. Mezarlığa gelen itfaiye ekipleri mezarın etrafını kazarak Suriyeli gencin çıkmasını sağladı.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...