Öfkeli koca parkta dehşet saçtı, 2 ölü var

Öfkeli koca parkta dehşet saçtı, 2 ölü var

YAŞAM Haberleri

Trabzon'da meydana gelen korkunç olayda öfkeli koca parkta dehşet saçtı, her yer kan gölüne döndü 2 ölü var...

Trabzon'un Sürmene İlçesinde 53 yaşındaki Gökhan Ayar, ayrı yaşadığı eşi 43 yaşındaki Nurten Ayar ile yanında gördüğü 47 yaşındaki Mehmet Taşkara'yı parkta tabancayla vurarak öldürdü. Gökhan Ayar bir polis memuru tarafından silahla yaralanarak etkisiz hale getirildi. Olay sırasında çevrede bulunan Ümit Üstün de vücuduna isabet eden tek kurşunla yaralandı. 


Olay Sabah saat 09.20'de ilçenin Çarşı Mahallesi'ndeki 100'üncü Yıl Parkı'nda meydana geldi. Gökhan Ayar, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Nurten Ayar ve yanında bulunan Mehmet Taşkara ile parkta karşılaşınca, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çıkartan Gökhan Ayar, eşi Nurten Ayar ve Mehmet Taşkara'ya ART arda ateş etti. Bu sırada tartışmayı önlemeye çalışan Ümit Üstün de göğsüne isabet eden kurşunla yaralandı. Parktan gelen silah seslerini duyan bir polis memuru da olaya müdahele etti, Gökhan Ayar'ı tabancayla kolundan e bacağından yaralayarak etkisiz hale getirdi.


Ağır yaralanan Nurten Ayar ile Mehmet Taşkara kaldırıldıkları Sürmene Devlet Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti. Yaralanan Ümit Üstün Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kolundan ve bacağından yaralanan zanlı Gökhan Ayar ise Trabzon Numure eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...