Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'teki patlamanın boyutu gündüz gözüyle ortaya çıktı

/ Kaynak: İHA
Gaziantep'teki patlamanın boyutu gündüz gözüyle ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te polisin operasyonu esnasında IŞİD militanının patlattığı bombanın verdiği hasar, havanın aydınlanması ile gün yüzüne çıktı.

Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı ile ilgisi olduğu tahmin edilen bir IŞİD militanını takip eden Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgisi bulunduğu belirlenen bir IŞİD militanının peşine düşmüş, militanın girdiği eve operasyon düzenleme kararı almıştı. Polis ekipleri IŞİD militanının girdiği 10 katlı binanın 5. katındaki daireye baskın düzenlerken, polisi fark eden şahıs ise üzerindeki bombayı patlatmıştı. Odada bulunan patlayıcıların da infilak ettiği olayda IŞİD militanı parçalanarak olay yerinde ölürken, 4 polis de yaralanmıştı. Patlamanın meydana geldiği evin odasında ve hemen yanında bulunan balkonda büyük hasar meydana gelirken, olayın boyutu günün ağarması ile ortaya çıktı. Evde ve çevresinde savaş alanını andıran görüntüler ortaya çıktı. 
Otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan saldırganın parçaları, incelemenin ardından defnedilmek üzere Yeşilkent Mezarlığı'ndaki morga götürüldü. Şahsın henüz kimliği belirlenemezken, kimliğinin belirlenmesinin ardından defnedilmesi bekleniyor. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...