Hem askerden hem PKK'dan kaçtı, polis tarafından yakalandı

/ Kaynak: DHA
Hem askerden hem PKK'dan kaçtı, polis tarafından yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ağrı'da vatani görevini yaparken firar edip PKK'ya katıldığı oradanda kaçıp Amasya'ya geldiği iddia edilen R.Ç. polis tarafından yakalandı.

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde er olarak askerlik yapan R.Ç. 2 ay önce birliğinden kaçarak PKK'ya katıldı. Ancak, daha sonra PKK'dan da kaçıp Amasya'ya geldi. Olayla ilgili polis tarafından yürütülen istihbarat çalışması sonucunda şüphelinin Amasya'da inşaatlarda çalıştığı tespit edildi. Ardından adresini belirleyen polis evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada R.Ç.'nin kardeşi S.Ç.'ye ait nüfus cüzdanın üzerine fotoğrafını yaptırdığı belirlendi. Ayrıca R.Ç. adına düzenlenmiş erbaş kimlik kartı, 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarşör ve örgütsel doküman ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan kişinin R.Ç. isimli asker olduğu için İl Jandarma Komutanlığı'na teslim edildiği belirtildi. 

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...