Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Valizi fünyeyle patlatılan üniversiteli kız gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Valizi fünyeyle patlatılan üniversiteli kız gözyaşlarına boğuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Giresun’da bir üst geçidin altında bulunan dolmuş durağında unutulan bir valiz bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Patlatılan valizin sahibi üniversiteli genç kız ise durumu öğrenince gözyaşı döktü. Edinilen bilgilere göre, dolmuş durağanda unutulan bir valizden şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Şüpheli valizin bulunduğu yere gelen polis memurları uzman ekip gelen kadar durağın etrafını güvenlik çemberi ile çevirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetiyle şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Kontrollü bir şekilde patlatılan valizden kıyafetler çıktı. Patlamadan sonra olay yerine gelen ve üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen bir genç kız patlatılan valizin kendi valizi olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Genç kızı polisler ve arkadaşları teselli etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...