Müge Anlı'nın programında aranıyordu cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Müge Anlı'nın programında aranıyordu cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / AA

Müge Anlı'nın programında aranan Kevi Elban'ın cesedi Siirt'te korkunç bir halde bulundu. Kevi Elban'ın cesedi arazide üzeri taşlarla örtülmüş bir şekilde bulundu.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde kadın cesedi bulundu. Beykent köyü yakınlarındaki arazide üzeri taşlarla örtülmüş kadın  cesedi gören vatandaşlar,  Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma  ekipleri, ilk incelemede uzun süre önce gömüldüğü tahmin edilen cesedin, yağışın  ardından yüzeye çıktığını belirledi.

Kurtalan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ceset, otopsi için  Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

Öte yandan, cesedin bir yıl önce kaybolan Kevi Elban'a ait olabileceği  ihtimali üzerine Elban'ın yakınları DNA testi için savcılığa başvuruda bulundu.

Habertürk'ün haberine göre ise Akrabaları, jandarma ve köylüler Kevi'yi her yerde ararken, ailesi de televizyon programlarına çıkıp kadının bulunmasını istedi. Taşlar altındaki ceset otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılırken, kadının kocası ise kayıp.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...