Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşkenceci annenin cezası belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İşkenceci annenin cezası belli oldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri’de, iki üvey çocuğuna işkence yaparak bağırsaklarını yırtan üvey anneye yapılan yargılamada 46 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu yargılanan üvey anne S.A. ile çocukların babası A.A. katıldı. 29 yaşındaki üvey anne S.A. yaptığı savunmasında, "Çocuklara eziyet ettiğim için çok pişmanım. Ben de eziyet gördüm. Babası, çocuklara eziyet ederken ben engelliyordum. Eşim bana da eziyet etti. Ben de onun hakkında suç duyurusunda bulundum" diye konuştu. Baba A.A. ise, "Çocuğum iki ay hastanede yattı. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti yapılan yargılamada üvey anne S.A.’ya iki çocuğa cinsel istismardan 30 yıl, yaralamadan 9 yıl, eziyetten 7 yıl, I.A.’ya yönelik suçundan dolayı ise 9 ay hapis cezası olmak üzere toplam 46 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

15 Şubat’ta Melikgazi ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 29 yaşındaki üvey anne S.A., 5 yaşındaki İ.A. ve 7 yaşındaki kız çocuğu I.A.’ya işkence etmekten gözaltına alınmıştı. Olay ise üvey anne S.A.’nın 4 yaşındaki İ.A.’yı dövdükten sonra oklava ile cinsel istismarda bulunması ve bağırsaklarını yırtması sonrasında ortaya çıkmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...