Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evlilik programında tanışıp evlendi, 3 ay sonra öldürdü

Düzenleyen:
Evlilik programında tanışıp evlendi, 3 ay sonra öldürdü

YAŞAM Haberleri

Evlilik programında tanışıp evlendiği Selime Günaydın'ı bıçaklayarak öldüren Rıfat Günaydın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Televizyon kanalında yayınlanan bir evlilik programında tanışıp evlendiği Selime Günaydın'ı İstanbul Avcılar'da geçtiğimiz yıl 30 Temmuz günü bıçaklayarak öldüren Rıfat Günaydın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Bakırköy 4, Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen cezada herhangi bir indirim uygulanmadı.
Evlilik programında tanışıp evlendi, 3 ay sonra öldürdü

CANLI YAYINDA NİKAH KIYDILAR
İstanbul  Avcılar’da elektrik teknikerliğinden emekli olan Rıfat G. (57), iki kez evlenip boşandıktan sonra üçüncü kez evlenmek için televizyonda yayınlanan bir evlilik programına katıldı. 1 ay boyunca programa çıkan Rıfat G., burada Selime G.’yle (47) tanıştı ve kendisine talip oldu. İlk eşinden ayrılan 3 çocuk annesi Selime G., Rıfat G.’nin evlilik teklifini kabul etti. Çift, 10 Nisan’daki programda canlı yayında nikâh kıydı. Şahitlerden biri de kadının 20 yaşındaki kızı oldu. Çift, nikâhtan sonra Selime G.’nin kiralık olarak oturduğu evinde yaşamaya başladı. Çift arasında, Selime G.’nin 10 yaşındaki oğlunun yanlarında kalmasıyla ilgili tartışma çıktı.
Evlilik programında tanışıp evlendi, 3 ay sonra öldürdü

‘OĞLU İÇİN TARTIŞTIK’ 
Yaşanan son tartışmada Rıfat G., ekmek bıçağıyla karısını 6 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Zanlı polise teslim oldu. Rıfat G., savcılık ifadesinde olayı şöyle anlattı: “Evlilik programında tanışıp evlendik. Daha sonra da onun yaşadığı kiralık eve gittim. İlk evliliğinden 10 yaşında bir çocuğu vardı. Genellikle babasında kalıyordu. Bize de geliyordu. ‘Bir daha bizim yanımıza gelmesin’ deyince tartıştık"
"Mutfaktan aldığım bıçağı rastgele sapladım.” Sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Rıfat G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habertürk / Gökay Usanmaz

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...