Arkadaşlık sitesi hayatını kararttı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arkadaşlık sitesi hayatını kararttı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da bir kişi kendini Bulgar vatandaşı olarak tanıtan kadın tarafından birlikte yaşamak vaadiyle 12 bin 450 lira dolandırıldı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi’nde meydana geldi. Arkadaşlık sitesinden tanıştığı Gergana Savova isimli bayanla tanışan H.E., bir süre sonra Bulgaristan’da yaşadığını söyleyen Savova ile görüntülü konuşmaya başladı. Gergana Savova isimli kadın daha sonra H.E.’ye 250 bin euro para gösterip, bu parayı göndermesine karşılık ev almasını ve birlikte yaşamasını talep etti. Bulgar kadın, 250 bin Euro’yu göndermeden önce H.E.’den para istedi. Para vermeyi kabul eden H.E., Gergana Savova’nın vermiş olduğu hesap numarasına 12 bin 450 lira para havale etti. Daha sonra Savova’nın arkadaşlık sitesindeki hesabına ulaşamayan H.E., dolandırıldığını anlayıp polis ekiplerine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...