Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomatik kapı ile duvar arasına sıkışarak öldü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Otomatik kapı ile duvar arasına sıkışarak öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

KOCAELİ’nin Başiskele İlçesi’nde 21 yaşındaki M.A, çalıştığı fabrikanın önündeki demir kapı ile duvar arasında sıkışarak öldü.

Olay, Başiskele Karadenizliler Mahallesi Ordulu Caddesi’nde araç emniyet kemeri üreten fabrikada meydana geldi. Burada çalışan M.A, fabrikanın önündeki bahçe kapısından girerken otomatik kapı bir anda kapandı. Arıza nedeniyle kapandığı sanılan kapı ile duvar arasında sıkışan M.A, feci şekilde can verdi.

Olay yerine çağrılan polisler, genç kadının cesedinin çıkarılması için itfaiyeyi çağırdı. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından itfaiye ekipleri demir kapının parmaklıklarını keserek M.A,’nın cesedini çıkardı.

M.A,’nın ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları ise fenalık geçirdi. Polis, M.A,’nın yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. M.A,’nın cenazesi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...