Erdoğan'ın futbol arkadaşı donmak üzereyken kurtarıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan'ın futbol arkadaşı donmak üzereyken kurtarıldı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bir zamanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile birlikte futbol oynadığı söyleyen 65 yaşındaki Eskişehirli Ramazan Nazlıbaş, kaldığı yıkılmak üzere olan metruk evde donmaktan son anda kurtarıldı.

Eskişehir’de eksi derecelere düşen hava sıcaklıkları, ısınabileceği bir yer bulamayan sahipsiz vatandaşlar için hayati tehlike oluşturuyor. Paşa Mahallesi'nde yıkılmak üzere olan metruk binada yaşamını sürdüren ve evinde soba olmadığı için yorganına sarılarak, kalın giyinerek ısınmaya çalışan Ramazan Nazlıbaş donmaktan son anda kurtarıldı. Çatısı delik olan, yağar kar ve yağmurun içine dolduğu evde, çevre esnafın yardımı ile yaşayan Nazlıbaş, durumunun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine Maide Bolal Huzurevi'ne yerleştirildi. Bakımı yapılan, yeni elbiseler alınan Ramazan Nazlıbaş, çok mutlu olduğunu belirtti. Devletin kendisine sahip çıktığı için memnun olduğunu söyleyen Nazlıbaş, gençlik yıllarından fanatiği olduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Ankara Polatlı'da beraber futbol oynadıklarını söyledi. İki kez evlendiğini,9 kız çocuğunun olduğunu belirten Ramazan Nazlıbaş, "1992 yılında Eskişehir’e geldim. Farklı mahallelerde oturdum. İki kez evlendim. 9 kız çocuğum var. Kızlarım sahip çıkmıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan benim arkadaşım. Beraber top oynamışlığımız var. Burada üşüyorum. Devlet sahip çıkıyor, Allah razı olsun. Sobam yok, kirada kalıyorum. Aylık 300 TL ile geçinmeye çalışıyorum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...