Meteoroloji'den fırtına ve çok kuvvetli yağış uyarısı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji'den fırtına ve çok kuvvetli yağış uyarısı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji, Antalya, Burdur, Muğla ve Isparta için şiddetli yağış, denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji, Antalya, Burdur, Muğla ve Isparta için şiddetli yağış, denizlerde fırtına uyarısında bulundu. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede rüzgar kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esecek. Yağışların Isparta ve Burdur'da kuvvetli, Antalya ve Muğla'da kuvvetli, yer yer çok şiddetli olacak. Bölge genelinde lodos fırtınasından dolayı meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerek.

Denizlerde fırtına beklendiği, rüzgarın güney ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde eseceği, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak.

İZMİR İÇİN 'ÇOK KUVVETLİ' FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada kentin batısında etkili olan gök gürültülü sağanak yağışın fırtına ile birlikte "çok kuvvetli" olarak etkili olmasının beklendiği ifade edildi. Açıklamada meteoroloji radarından alınan son görüntüler ve değerlendirmelere göre halihazırda İzmir’in batısında devam eden gök gürültülü sağanak yağışın önümüzdeki saatlerde etkisini artıracağı belirtildi.

Yapılan tahmine göre yağış, Çeşme, Seferihisar, Karaburun, Narlıdere, Güzelbahçe, Balçova, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Menderes, Bornova, Çiğli, Menemen, Aliağa, Foça ve Dikili ilçelerinde "çok kuvvetli" olacak, güney ve batı yönlerden "kuvvetli" olarak etkili olan rüzgar ise zaman zaman fırtına şeklinde esecek. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...