Tokat'ta kaybolan çocuklarla ilgili psikopat şüphesi

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
Tokat'ta kaybolan çocuklarla ilgili psikopat şüphesi

YAŞAM Haberleri  / Habertürk

Tokat Reşadiye'de 11 gündür kayıp Bayram ile Kaan'ı "Deli Engin" lakaplı kişinin kaçırdığı ihbarı geldi. Nedeni belirsiz. Polis şimdi her yerde onu arıyor.

Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde 29 Aralık’ta oyun oynamak için evlerinden çıkıp geri dönmeyen 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı’nın kaybolmasının sırrı bir türlü çözülemiyor. İki çocuğun kaybolduğu günden beri ilçeyi karış karış arayan ekipler hiçbir iz bulamazken, gelen ihbarla kaçırılma şüphesi daha da güçlendi.

KAFA KARIŞTIRAN İHBAR

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nın Ankara’dan gönderdiği özel ekip de ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Her türlü ihbarı değerlendiren polis, çocukların yasak aşk veya intikam için kaçırıldığı şüphesi üzerinde de duruyor.

Çocukların birini kaçırmak isteyen kişi ya da kişilerin görgü tanığı bırakmamak için ikinci çocuğu da yanına almış olabileceği belirtiliyor. Ayrıca, Bayram ve Dursun’u ‘Deli Engin’ lakaplı bir kişinin kaçırdığı yönünde ihbar geldiği ileri sürüldü. Polis şimdi her yerde ‘Deli Engin’i bulmaya çalışıyor.

2 ÇOCUĞUN KAÇIRILMA İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR 2 ÇOCUĞUN KAÇIRILMA İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Kayıp çocuklarla ilgili Ankara’dan da bir ihbar geldi. Bir grafiker ise “Ankara metrosunda kırmızı atkılı bir kişinin yanındaydılar” dedi. Araştırmada bu yönde bir ipucuna rastlanmadı.

Öte yandan, Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem de Kelkit Çayı’nda arama çalışmalarının yeniden başlatılacağını açıkladı. Sivas Kılıçkaya’daki barajın suyunu kestirmek için resmi yazı yazdıklarını söyleyen Erdem “Tekrar Kelkit Çayı’nın su debisini düşüreceğiz. Pazartesi de 20 kişilik AFAD ekibiyle 30 kilometrelik alanda hem kıyıdan yürüyerek hem de çay üzerinde botla tarama yapacağız” dedi. (Habertürk)

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...