Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de kuvvetli kar uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de kuvvetli kar uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışların gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşeceği Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Bilecik illeri ile Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın ve Sinop illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte rüzgarın da kuzey yönlerden kuvvetli esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.' denildi.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?
Yapılan son değerlendirmelere göre; İstanbul'un çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur, öğleden sonra yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; öğle ve akşam saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU KARADENİZ VE BATI AKDENİZ'DE KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan diğer açıklama ise şöyle:
Doğu Karadeniz'de rüzgarın Cumartesi günü (06.02.2016) akşam saatlerinden itibaren hızını artırarak batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8, yer yer 7 ila 9 (60 - 90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Pazar günü (07.02.2016) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
Batı Akdeniz'de rüzgarın Cumartesi günü (06.02.2016)) öğle saatlerinden sonra hızını artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 (60 - 90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Pazar günü (07.02.2016) günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...