Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haraç almaya geldiler dayak yediler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Haraç almaya geldiler dayak yediler

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Buca ilçesinde haraç almak için mobilyacıya geldiği iddia edilen iki kişi, işyeri sahiplerinden dayak yedi. Şahıslardan biri baygınlık geçirirken diğeri 3 bin 700 lira ve altın kolyeyi çalıp kaçtı.

İddiaya göre, dün saat 19.00 sıralarında, Evka 1 Mahallesi'nde A.B. ve M.B. kardeşlerin işlettiği mobilyacıya gelen, belinde silah ve bıçak bulunan 2 kişi, iş yerinde bulunan M.B.'den haraç istedi. M.B.'nin araması üzerine ağabey A.B. de kısa sürede dükkana gelince şahıslarla mobilyacı 2 kardeş arasında tartışma çıktı. 

DAYAK YEDİKLERİ ANLAR KAMERADA 
Tartışmanın bir anda kavgaya dönmesi üzerine mobilyacılar, 2 şahsı dövdü. A.B. ve M.B. iş yerlerine gasp için gelen şahısların başında sehpa parçaladı. Şüphelilerden M.N.Ö. aldığı darbelerle kanlar içerisinde kalırken baygınlık geçirdi. Kimliği belirsiz şahıs ise kavga sırasında A.B.'nin boynundaki altın kolye ve M.B.'nin cebindeki 3 bin 700 lirayı çalarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan anlar ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 
İki kardeşin bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yediği dayak sonrası baygınlık geçiren M.N.Ö.'yü gözaltına aldı. 
Olayla ilgili soruşturma devam ederken kaçan şahsı arama çalışmaları sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...