Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

Düzenleyen:
İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

YAŞAM Haberleri

Sancaktepe'de 14 yaşlarındaki 6 çocuktan dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyor. Çocukların aileleri, gelecek mutlu haberleri gözyaşları içinde bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinde 6 arkadaş birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin aldı. Üzerlerindeki sırt çantalarıyla parka giden çocuklardan bir daha haber alınamadı. Ortaokul 8. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen S.Y., B.K., A.K., M.Ç., A.K. ve B.İ Y. isimli çocuklar için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 6 çocuğun ailesi çocuklarından haber alabilmek için bekleyişlerine devam ediyor. 
En son çocuklara parka kadar eşlik ettiğini söyleyen A.K.'nin annesi Ayşegül Kuru, ortada anormal bir durumun dikkatini çekmediğini söyledi. B.K'nin annesi Emine Küçük ise, “Dün 12'den beri haber yok. Ulaşamıyoruz kendilerine. Geceden beri arıyoruz ama ulaşamıyoruz” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

"En son perşembe günü kızlar ben yokken buraya gelmiş" diyen M.Ç'nin annesi Hanife Ç., “Çocuğum cuma sabah saat 6'da kalktı sosyal medyadan yazışıyordu. Bende tableti elinden aldım. O da elimden zorla geri aldı. Tekrar konuşma sayfasından çıktı, öyle göremedim. Sonra ben onunla konuştum biraz, bana sarıldı. Sonra ben işe gittim. Akşam üzeri saat 3.30 gibi eşim aradı 'Hanife daha oğlum gelmedi' diye. Diğer arkadaşının ailesiyle görüştüm hemen ama o gün bu gündür haber yok. Saat 6 gibi çocuk asayişe başvurduk. Gece saat 12'de de gittik, bugün de gittik ama haber yok daha” şeklinde konuştu.

İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

“HEPSİNİN ÇANTASI VARDI, OKUL TATİL OLUYOR OKULDAN GELİYORLARDIR DİYE ÖNEMSEMEDİM” 

En son çocukları kendisinin gördüğünü söyleyen Ayşegül Kuru, “En son çocukları ben gördüm zaten. Benim engelli çocuğum var. Hastaneden geldik oğlumla, 'Anne ben biraz arkadaşlarımla görüşeyim mi' dedi. Bende izin verdim. Gittik çocuklardan beşi oradaydı, 6. çocuk benimdi. Bir saat görüşeceklerini söylediler, tamam dedim. Merkezdeki parka götürdüm onları bıraktım. Sonra aradım tekrar, 'Cuma namazına gideceğim' dedi. Bir daha ulaşamadım. Hepsinin çantası vardı. Okul tatil oluyor, okuldan geliyorlardır diye önemsemedim” dedi.M.Ç'nin babası Gökhan Çolak ise, "İllaki çocukları yönlendiren biri var. Ya arkadaş çevresi ya da başka birisi. Benim çocuklarım Sultabeyli'ye dolmuşla gidecek çocuklar değiller. Ya kızlar yönlendirdi ya da başlarında birisi var bu çocukların. Eğer arkadaşlarının dediği gibi paraları varsa muhakkak birisi yönlendirdi. Ben esnaf adamım bulamıyorum, bu 6 çocuk 10 milyar-15 milyar nereden bulsun" dedi.Polis, çocukları arama çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul'da 6 çocuk kayboldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...