Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da silah kavga dehşeti: 1 çocuk ölü 1 yaralı

Düzenleyen:
Konya'da silah kavga dehşeti: 1 çocuk ölü 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

Konya’da daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 7 yaşındaki bir çocuk vurularak hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay, dün 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Numayün Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet K. daha önce aralarında husumet bulunan Sabri Ç.’nin müstakil evine geldi. Tartışan şahıslar, bir süre sonra kavga etmeye başladı.

Konya'da silah kavga dehşeti: 1 çocuk ölü 1 yaralı

Çıkan kavgada Mehmet K., yanında getirdiği av tüfeğiyle rast gele ateş etti. Açılan ateş sonucu tüfekten çıkan saçmalar Sabri Ç.'nin 7 yaşındaki oğlu Salih Ç.'nin göğsüne, yanında bulunan arkadaşı Harun K.'nın da başına ve göğsüne isabet etti. Yaralanan Harun K. ve Salih Ç., silah sesini duyan yakınları tarafından kendilerine ait bir minibüsle özel bir hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan yaralılardan 7 yaşındaki Salih Ç. yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, geniş çaplı inceleme yaptı. Olaydan sonra cinayet zanlısının kaçtığı otomobilin plakasını tespit eden polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

Konya'da silah kavga dehşeti: 1 çocuk ölü 1 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...