Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köprüde yaralanan genç kurtarılamadı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Köprüde yaralanan genç kurtarılamadı

YAŞAM Haberleri  / DHA

BOĞAZİÇİ Köprüsü'ne saat 04.00 sıralarında bir grup arkadaşıyla gelen 23 yaşındaki Mehmet Ali Kılıç, iddialara göre askerler tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yolu kapatan tanklara tepki olarak Boğaziçi Köprüsü'ne geldiği öğrenilen Mehmet Ali Kılıç'ın, bu yıl Namık Kemal Üniversitesi İnşaat Teknikerliği Bölümü'nü bitirdiği, kardeşinin de Ankara'da askerlik yaptığı öğrenildi. Kılıç'ın morg kapısı önünde vefat haberini alan annesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
ARKADAŞI: ASKERLER TANKLARLA ATEŞ AÇMAYA BAŞLADI 
Arkadaşının ölümüne tanıklık eden ve hastaneye getiren Okan Güler olay anlarını şöyle anlattı: “Bir anda köprünün karşı tarafından askerler tanklarla ateş açmaya başladı. Millet sağa sola kaçıştı. F-16’lar havadan uçuyordu. Yaralılar vardı. Helikopter bize yardıma geldiğinde ona da ateş açtılar. Millet, Boğaziçi Köprüsü'nü açmak için kendi gücünü kullanmaya çalıştı. Vatandaşların korunmasız olduğu, askerler de üzerlerine ateş açtığı için birçok kişi öldü. Ambulanslar yetişmiyordu”.
ASTSUBAYLIĞI KAZANMAK İÇİN DUA ETMİŞ 
Arkadaşının İnşaat bölümünden yeni mezun olduğunu anlatan Güler “Astsubay olmayı düşünüyordu. Şehit oldu, kader. Şu anda kardeşi Ankara’da asker ” diye konuştu. Üniversiteden yeni mezun olan Kılıç, 3 Mart tarihinde “Rabbim kazanmayı nasip et bana” diyerek Hava Kuvvetleri komutanlığı Muvazzaf Sözleşmeli Astsubay sınavına girmeye hak kazandığını gösteren belgeyi sosyal medya sitesinde paylaşmıştı.
BİR GÜN ÖCEKİ PAYLAŞIMI DA ÖLÜMÜN KAÇINILMAZLIĞI İLE İLGİLİ 
Mehmet Ali Kılıç’ın bir gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da yürek burktu. Bir morg gösteren fotoğrafla birlikte kaleme alınmış bir iletiyi paylaşan ve ‘ölümün kaçınılmaz’ olduğunu mesajını veren iletinin ilk satırları şu şekilde: “Bir gün ölüm adamın karşısına çıktı ve dedi bugün senin son günün. Adam dedi ama ben hazır değilim. Ölüm dedi bugünkü listemde senin ismin ilk sırada…”

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...