Annemi öldürme beni öldür!

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Annemi öldürme beni öldür!

YAŞAM Haberleri  / iHA

Feci şekilde dayak yiyen annesine kalkan olan minik kız babasına söylediği sözlerle annesinin hayatını kurtardı. Kaburgası kırılıp akciğerine batan talihsiz kadın 4 gün yoğun bakımda kaldı.

Antalya’da 13 yıl önce evlenen ve şiddetli geçimsizlik sebebiyle 2010 yılında anlaşmalı olarak boşanan Hatice Ö. (36) ile H.Ö.(40) çifti, yeniden evlendi. Bir kız bir de erkek çocukları bulunan çift, arasında yeniden problemler yaşanmaya başladı. İddiaya göre H.Ö. eşine şiddet uygulamaya devam etti. Ve bir akşam, Hatice Ö. eşinin birlikte olduğundan şüphelendiği başka bir kadınla ilgili soru sorunca H.Ö. sinirlenip iki çocuğunun gözleri önünde Hatice Ö’yü dövmeye başladı. Son olarak eline geçirdiği sandalyeyi tam eşine vuracağı sırada kızının, “Baba ne olur annemi öldürme, beni öldür” şeklindeki feryadı ile bundan vazgeçti. Aldığı darbelerle kırılan kaburgası akciğerine batan ve 4 gün yoğun bakım olmak üzere 10 gün hastanede yatan Hatice Ö’ye, koruma kararı verildi. 1 aydır cezaevinde bulunan H.Ö’ye boşanma davası açan ve ölümden dönen genç kadın, eşine maddi manevi tazminat davası da açtı. Hatice Ö., “Kızım o sözleri söylemeseydi ben şuan hayatta olmayabilirdim. Umarım adalet yerini bulur. Bu saatten sonra çocuklarım için yaşıyorum” dedi. Ablasının sürekli şiddete maruz kaldığını söyleyen Özlem Uysal da, ablasının o gün yine ölesiye dövüldüğünü belirterek “Beni aradı. Güçlükle nefes alabiliyordu, sadece ‘Gel, yetiş’ diyebildi. Eve girdiğimde ortalık âdeta yerle bir olmuştu. Sandalyeler kırıktı. Yeğenlerim ağlıyordu. Hayati tehlikesinin olduğunu söylediler. Bu saldırıyı yapan kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...