Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balıkesir'de sahte alkolden ölüm

/ Kaynak: İHA
Balıkesir'de sahte alkolden ölüm

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir'de sahte alkol içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve 10 gündür süren yaşam mücadelesi veren Erhan K. (31) hayatını kaybetti.

Balıkesir'de sahte alkol içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve 10 gündür süren yaşam mücadelesi veren Erhan K. (31) hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'de bir iş hanının giriş katında Erhan K. ve arkadaşı Kemal D. ile birlikte alkol içti. Kemal D.'nin kendini iyi hissetmeyerek iş hanından ayrılması üzerine Erhan Karakuş alkol içmeye tek başına devam etti. Evine giden Erhan K. baş dönmesi ve kusma belirtileri üzerine Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sahte alkol içtiği tespit edilen Erhan K. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan, Balıkesir polisi sahte alkol olayı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Erhan K.'nın alkol içtiği votka cinsi alkol şişesini Bursa Adli Tıp Kurumu'na göndererek tahlil sonuçlarını bekleyen Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte alkol olayının ölümle sonuçlanması üzerine alkolü temin ettiği iddia edilen S.D.'yi gözaltına aldı. Erhan K.'nın cenazesinin Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...