Keşan'da, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 44 mülteci yakalandı

/ Kaynak: AA
Keşan'da, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 44 mülteci yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Keşan'da, gezi teknesiyle Yunanistan'a geçmeye çalışan Suriye, Myanmar, Afganistan, Pakistan ve İran uyruklu 44 mülteci yakalandı.

Keşan'da, gezi teknesiyle Yunanistan'a geçmeye çalışan Suriye, Myanmar, Afganistan, Pakistan ve İran uyruklu 44 mülteci yakalandı. nbsp;Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine yabancı uyruklu bir grubun yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçeceği bilgisini aldı. Çalışma başlatan ekipler, İbrice Limanı'nda kaçaklara yardım ettikleri iddiasıyla 1'i İranlı 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, liman açıklarında demirleyen Kanada bandıralı tekne jandarma ekiplerince arandı. Aramada, Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan Suriye, Myanmar, Afganistan, Pakistan ve İran uyruklu 44 kaçak yakalandı. Kaçaklar, sınır dışı işlemleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...