Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den yüksek sıcaklık ve orman yangını uyarısı

/ Kaynak: AA
Meteoroloji'den yüksek sıcaklık ve orman yangını uyarısı

YAŞAM Haberleri  / AA

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Ege kıyılarında hava sıcaklığının 35 dereceye kadar çıkacağı yarın için orman yangını riski uyarısında bulundu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Ege kıyılarında hava sıcaklığının 35 dereceye kadar çıkacağı yarın için orman yangını riski uyarısında bulundu. nbsp;Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, yüksek sıcaklık ve kuvvetli rüzgarın beklendiği yarın için uyarı yaptı. nbsp;Bölge genelinde hava sıcaklıklarının 5-6 derece artarak 32-35 derece arasında beklendiği yarın, Aydın'ın güney ve batı, İzmir'in de güneybatı ilçelerinde rüzgarın saatte 40-50 kilometre hızla eseceği zaman zaman 75 kilometreye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor. nbsp;Yüksek sıcaklık ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangını riski artıyor. Sıcak hava, rüzgar ve düşük nemin etkisiyle yarın, İzmir, Aydın ile Balıkesir'deki orman sahalarının tamamında kuvvetli yangın riski bulunduğu belirtilerek, bu konuda tedbirli olunması istendi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...