3 bin öğrenci ‘birlikte başarmak’ için buluştu

Düzenleyen:
3 bin öğrenci ‘birlikte  başarmak’ için buluştu

YAŞAM Haberleri

Uluslararası Liderlik Okulu Young Guru Academy (YGA) tarafından düzenlenen 15. YGA Zirvesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 3 bin öğrenciye iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin deneyimlerinden faydalanma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı sundu.

Hazırladıkları tüm programlarla “birlikte başarmayı” sosyal bir bilinç olarak yerleştirmeyi amaçlayan YGA’nın, bu yıl da Haliç Kongre Merkezinde düzenlediği zirveye katılan gençler, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu, McKinsey & Company Ortağı Bengi Korkmaz, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Millî Dağcı Tunç Fındık  ve YGA Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yaman gibi duayen isimlerin deneyimlerini dinlediler. Ayrıca psikolog ve yazar Prof. Doğan Cüceloğlu, Prof. Mehmet Toner (Harvard & MIT), Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu gibi YGA Hayal Ortakları ile sohbet etme imkânı buldular. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...