Rusya, kimyasal madde ile ilgili ayrıntılı bilgi istiyor

/ Kaynak: AA
Rusya, kimyasal madde ile ilgili ayrıntılı bilgi istiyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Moskova yönetimi, Adana'da gözaltına alınan şahısların beraberinde kimyasal madde ele geçirildiği iddiasına ilişkin bilgi istedi.

Moskova yönetimi, Adana'da gözaltına alınan şahısların beraberinde kimyasal madde ele geçirildiği iddiasına ilişkin bilgi istedi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Adana'da önceki gün terör operasyonunda gözaltına alınan şahısların beraberinde bazı kimyasal maddeler ele geçirildiği iddiasına ilişkin, Türkiye'den ayrıntılı bilgi beklediklerini belirtti. Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Zlatko Lagumdzija ile görüşmesinin ardından konuşan Lavrov, Türkiye'de önceki gün terör örgütüne yönelik Adana merkezli operasyonlarda gözalltına alınanlardan bazılarının beraberinde kimyasal madde ele geçirildiği iddiaları hakkında Ankara'da ayrıntılı bilgi istediklerini açıkladı. Lavrov, "En kısa zamanda Türk meslektaşlarımızdan, nasıl bir sonuca vardıklarına dair detaylı bir açıklama yapmalarını bekliyoruz . Bu süreç, kimyasal silahlar hakkında sürekli konuşanlar ve onun etrafinda bir takım oyunlar oynayanlar için çok ciddidir ve bu türdeki tüm olaylar araştırılmalıdır" ifadelerini kullandı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...