Bad-ı Saba Kuran kursu dualarla açıldı

Düzenleyen:
Bad-ı Saba Kuran kursu dualarla açıldı

YAŞAM Haberleri

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesinde hayır sever işadamı Faruk Aydın tarafından yaptırılan Bad-ı Saba Kuran kursu dualarla açıldı.

Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL - 200 öğrencinin hafızlık için eğitim alacağı  Bad-ı Saba Kuran ve Kültür Merkezinin  hizmete açılışına , Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti Milletvekillerinden  Hasan Turan ,Ahmet Yeni ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Sancaktepe belediye başkanı İsmail Erdem ‘öncelikle böyle bir yuvayı yapan hayırsever işadamımız Faruk Aydın’ı tebrik ediyorum. İlçemize güzel bir cami ve kuran kursu yaptı. Ne mutlu ona her yapılan ibadet hanesine sevap olarak yazılıyor.Yüce Peygamberimizin yolunda gitmemiz lazım okuyup okutmamız lazım.Elin İngilizi bizi takip ediyor ve hırsından kuduruyor.Efendim Türkiye’de camiler hızla artıyormuş ve endişe duyuyorlarmış.Onların tek istediği dinsiz, ataist bir toplum yetiştirmek.Müslüman uyanık olmalı bunların oyununa gelmememiz lazım’dedi.
Bad-ı Saba Kuran kursu dualarla açıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...