Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye’de 3 bin kişi denetim altında

Düzenleyen:
Türkiye’de 3 bin kişi denetim altında

YAŞAM Haberleri

‘Elektronik İzleme Sistemine Geçişte Denetimli Serbestlik Hizmetlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi AB Eşleştirme Projesi’nin son toplantısı Antalya Porto Bello Otel’de yapıldı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile İngiltere, Hollanda ve Portekiz ortaklığında yürütülen çok sayıda kişi katıldı. Programda konuşan Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Şefik Demirkol,  Türkiye’deki mevcut elektronik izleme sistemiyle ilgili sunum yaptı. Şüpheli, sanık ve hükümlülerin elektronik izleme yöntemleri ile takip edildiğini dile getiren Demirkol “Ülkemizde elektronik izleme uygulamasına 1 Ocak 2013 tarihinde başlanmıştır. Bugüne kadar elektronik izleme cihazları kullanılmak suretiyle takibi yapılan şüpheli, sanık ve hükümlü sayısı 24 bin 722 kişidir. Günümüzde aktif olarak 2 bin 997 kişinin takibi yapılmaktadır” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...