İzmir'de üniversiteli kızı taciz eden Suriyeliye dayak

Düzenleyen:
İzmir'de üniversiteli kızı taciz eden Suriyeliye dayak

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Bornova ilçesinde üniversite öğrencisi Gamze A.'yı taciz ettiği iddia edilen Suriyeli genç, mahalle sakinleri tarafından dövüldü.

Gözaltına alınan Suriyeli, Emniyet'te ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bornova'nın Mevlana Mahallesi'nde bulunan bir kız öğrenci yurdunun önünden geçen Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Gamze A., iddiaya göre, kimliği açıklanmayan bir Suriyeli gencin önce sözlü daha sonra da fiziki tacizine uğradı.

Genç kızın çığlıkları üzerine kaçmaya başlayan şüpheli, mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Mahalle sakinlerinin dövdüğü Suriyeli'yi, olayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri gözaltına aldı.

Şok yaşayan Gamze A., zanlının kendisini şort giydiği için taciz ettiğini öne sürerken, zanlının tacizin ardından "Bir daha olmaz" dediğini belirtti.

Gözaltına alınan Suriyeli zanlı emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan mahalle sakinlerinin Suriyeli'yi dövdüğü anlar, çevredeki bazı kişiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...