Tek teker Arif kazada öldü

Düzenleyen:
Tek teker Arif kazada öldü

YAŞAM Haberleri

Türkiye’nin motosiklet şovlarıyla tanıdığı “Tek Teker Arif” lakaplı Arif Razgatlıoğlu (59), kazada hayatını kaybetti. Kaza, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana geldi.

Millî motosikletçi Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’nun babası, “Tek Teker Arif” olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu, motosikletiyle tali yoldan çıktığı iddia edilen İsmet Oğuz yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet paramparça olurken yola savrulan Razgatlıoğlu ile yanında bulunan Ülkü Özcan (20) olay yerinde can verdi. Razgatlıoğlu ile yolcu koltuğunda oturan Özcan’ın kasklarının kollarında takılı olduğu anlaşıldı. İkilinin cenazeleri Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü İsmet Oğuz ise gözaltına alındı. Bu arada motosiklet takım testleri için gittiği İspanya’dan kısa süre önce dönen Toprak Razgatlıoğlu, babasının ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı.

 

 
 
Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...