Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otobüsün buzdolabından 64 kilo altın çıktı

Düzenleyen:
Otobüsün buzdolabından 64 kilo altın çıktı

YAŞAM Haberleri

Bolu'da, TEM'de durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, buzdolabında piyasa değeri 10 milyon TL olan 64 kilo 540 gram kaçak külçe altın ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM'de Irak'ın Süleymaniye kenti ile İstanbul arasında sefer yapan bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste, narkotik köpeği 'Sezar' ile arama yapıldı. Aramada uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Polis, buzdolabına içeceklerin arasına gizlenmiş ve paketlenmiş halde 64 kilo 540 gram 60 miligram külçe altın buldu. Altınların kaçak yollarla ülkeye getirildiği tespit edildi. Altınlara el konulurken, otobüs şoförü H.E. (38) ve muavin Ö.Y. (25) gözaltına alındı. Altının piyasa değerinin yaklaşık 10 milyon TL olduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...