Öğretmen 9 yaşındaki öğrencisini dövdü!

Düzenleyen:
Öğretmen 9 yaşındaki öğrencisini dövdü!

YAŞAM Haberleri

Adana'da bir öğretmenin 9 yaşındaki öğrencisini ödevini çantasına geç koyduğu gerekçesiyle önce cetvel ile daha sonra da tokat atarak darp ettiği ileri sürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 Şubat günü meydana geldi. Babası Süleyman Güngör tır sürücüsü, annesi Saide Güngör (32) ise ev hanımı olan 9 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi H. Güngör, eğitim gördüğü Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu'na gitti. Ders sırasında sınıf öğretmeni İ.M., öğrencisi H. Güngör'e ödevini çantasına koymasını istedi. Ancak H. Güngör biraz gecikince, öğretmeni bu duruma kızarak önce öğrencinin eline cetvelle vurup daha sonra da ensesine tokat attı. Ancak Güngör, öğretmeni ensesine vururken çekilince boynun alt tarafında da darba bağlı kızarıklıklar oluştu. Güngör, dersi bittikten sonra evine geldi. Annesi oğlunun vücudundaki kızarıklıkları fark edip durumu öğrenince okula giderek müdüre bu durumu şikayet etti. Öğretmen iddiaya göre cetvel ile vurduğunu kabul etti ancak kızarıklığı kendisinin yapmadığını ileri sürdü. Anne şikayetçi olduğunu söyledi. Okul yönetimi ise olayla ilgili inceleme başlattı. 
Öğretmen 9 yaşındaki öğrencisini dövdü!
"Asker olmak istiyor ama okula gidemiyor" 

Yarıyıl tatili bittikten sonra eğitim ve öğretimin başladığı ilk gün meydana gelen bu olaydan dolayı oğlunun okula gidemediğini, ancak okuyup asker olmak istediğini belirten Güngör, "Öğretmen ödevimi çantama geç koyduğum için beni önce cetvel ile sonra ise eliyle dövdü. Öğretmenim beni ve diğer çocukları da daha önce dövüyordu. Ben askerleri çok sevdiğim için okuyup asker olmak istiyorum ama okula gitmeye artık korkuyorum" dedi. 
Öğretmen 9 yaşındaki öğrencisini dövdü!
"Benim dövmediğim oğlumu başkası da dövmesin" 

Anne Saide Güngör ise oğlunu çok zor şartlarda büyüttüğünü, öğretmenin daha önce de oğlunu dövdüğünü ancak bu kez vücudunda izler olduğu için dayanamadığını belirterek, "Ben oğluma evde bir tokat atmıyorum. Onu başkaları dövsün diye mi büyütüyoruz. Ben öğretmenin oğlumu dövmesini istemiyorum. Bu nedenle ondan şikayetçi olacağım" diye konuştu. Konuyla ilgili Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü de inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...