Cezasının bittiği gün eski eşini öldürdü

/ Kaynak: İHA
Cezasının bittiği gün eski eşini öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da, şartlı tahliye olan eski kocası tarafından annesi ve çocuklarının gözü önünde defalarca bıçaklanan kadın hastane yolunda hayatını kaybetti.

Aydın'ın Söke ilçesinde, şartlı tahliye olan eski kocası tarafından annesi ve çocuklarının gözü önünde defalarca bıçaklanan kadın hastane yolunda hayatını kaybetti.Olay, dün akşam Söke merkezi Fevzipaşa Mahallesinde bir evde meydana geldi. Cezaevinden 6 ay önce şartlı tahliye olan ve dün sona eren cezası kapsamında son imzasını sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde atan T.T. (37), dört yıl önce ayrıldığı eşi Gülşah Özdemircioğlu'nun (27) yaşadığı eve geldi. İkili arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Özdemircioğlu'nun annesi Hatice Özdemircioğlu ve çocukları U.T. (11) ve O.T.'nin gözleri önünde gelişen olayda, yanında taşıdığı bıçağı defalarca eski eşine saplayan T.T., olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kızının kanlar içinde kaldığını gören anne, durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Ağır yaralanan Gülşah Özdemircioğlu, Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Özdemircioğlu'nun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Kayıplara karışan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...