Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polisi arayıp "intihar edeceğiz" dedi, sonrası dehşet!

Düzenleyen:
Polisi arayıp "intihar edeceğiz" dedi, sonrası dehşet!

YAŞAM Haberleri

Konya’da polisi arayıp "intihar edeceğiz" dediği iddia edilen 55 yaşındaki adam, eve kapattığı 22 yaşındaki genci çenesinden av tüfeğiyle vurduktan sonra kendini vurdu.

Olay, 03.00 sıralarında Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Seyitharun Mahallesi Uludağ Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adil Yüce (55) iddiaya göre polisi arayarak bir süredir eve kapattığı Emre M. ile birlikte intihar edeceklerini ihbar etti. Bir süre sonra evden gelen silah sesini duyan vatandaşlar da polise haber verdi.

ÇENESİNDEN VURULMUŞ

Adrese sevk edilen polis ekipleri, kapının açılmaması üzerine itfaiyeden yardım istedi. İtfaiyenin yardımıyla kapı kırılarak içeriye girildiğinde Adil Yüce ölü olarak, Emre M. ise çenesinden vurulmuş yaralı halde bulundu.

İNTİHAR ETTİ

Çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Emre M. ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Evde inceleme yapan polis ekipleri, Adil Yüce’nin yanı başında av tüfeği buldu. Yapılan ilk incelemede Adil Yüce’nin Emre M.’yi vurduktan sonra intihar ettiği tahmin ediliyor. Evdeki incelemelerin ardından Adil Yüce’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...