Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bodrum’da suç örgütü çökertildi

Düzenleyen:
Bodrum’da suç örgütü çökertildi

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde yapılan operasyonla bir suç örgütü çökertildi. Eş zamanlı yapılan operasyonda çok sayıda senet, silah, mermi ve çelik yelek ele geçirildi.

Bodrum’da organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda, aralarında işletme sahiplerinin de olduğu 8 kişi gözaltına alındı. Aranan 2 şüpheliyi ise yakalama çalışmaları sürüyor. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Bodrum’da vatandaşın huzurunu bozan rant ve organize suç çetelerini etkisiz hale getirmek amacıyla operasyon başlattı. Soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 10 şüpheliyi yakalamak için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında işletme sahiplerinin de olduğu, M.O.Y., O.A., A.A., Y.A., L.E., T.K., F.A. ve M.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan 2 zanlıyı yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi. 

Öte yandan, evlere yapılan baskınlarda çelik yelekler, silahlar, mermiler ve çok sayıda çek ve senet ele geçirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...