Karısı ve kaynanasından dayak yedi, çocuklarını bile göremiyor

Düzenleyen:
Karısı ve kaynanasından dayak yedi, çocuklarını bile göremiyor

YAŞAM Haberleri

35 yaşındaki Sinan Kılıç yıllarca eşinden ve kayınvalidesinden dayak yedi. Dayanamayan Kılıç boşandı, şimdi ise çocuklarını görmek istediğinde dayak yiyor.

Bir kafede garson olarak çalışan 35 yaşındaki Sinan Kılıç karısından ve kaynanasından yediği dayaklar nedeniyle boşanmaya karar verdi. Ancak iddiasına göre çocuklarını her görmeye gittiğinde yine şiddete maruz kalıyor. Kılıç Kanal D Haber mikrofonlarına isyanını dile getirdi. Çocuklarını görmek için polis eşliğinde evine giden baba yine dayak yedi. Aileyi boşanma aşamasına getiren de bu şiddet oldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan 35 yaşındaki Sinan Kılıç, 10 yıl önce eşiyle severek evlendi. Çiftin 2 çocuğu oldu ancak eşinin ailesi ilişkilerine müdahale etmeye başladı.

ÇOCUKLARINI GÖREMİYOR
Kılıç'ın iddiasına göre; hem eşinden hem de kayınvalidesinden şiddet gördü. Bu yüzden boşanma kararı aldı ancak çocuklarını görmek istediği her an dayak yemeye devam etti.

Kılıç aldığı tehditler ve şiddet yüzünden hem eşinden hem de kayınvalidesinden şikayetçi oldu. Savcılığa giden Kılıç'a polis koruması verildi. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...