Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da korku dolu dakikalar! 8. kata çıktı ve...

Düzenleyen:
Adana'da korku dolu dakikalar! 8. kata çıktı ve...

YAŞAM Haberleri

Adana’da korku dolu anlar yaşandı. 8 katlı binanın üstüne çıkan şahıs atlamaya çalıştı. İntihara teşebbüs eden şahsı akrabaları son anda kurtardı.

Olay, Yüreğir ilçesi DSİ TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ergün S. (49), oturdukları 8 katlı apartmanın damına çıkarak intihar etmek istedi. Durumu gören vatandaşlar, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri şahsın atlama durumuna karşılık hava yastığı açtı. 

Polis ile çevredeki vatandaşlar Ergün S.’yi atlamaması için ikna etmeye çalıştığı sırada, akrabaları apartmanın dam kısmına çıktı. Akrabalarını fark eden Ergün S., 8 katlı apartmanın damından kendini aşağı bıraktı. Bu sırada akrabaları son anda Ergün S.’in ellerinden tuttu. Metrelerce yükseklikte sallanan Ergün S. son andan yukarı doğru çekildi. Ergün S. daha sonra kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...