Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hemşiresi olduğu hastanede hayatını kaybetti!

Düzenleyen:
Hemşiresi olduğu hastanede hayatını kaybetti!

YAŞAM Haberleri

Bursa'da, çalıştığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde beynindeki ur nedeniyle tedavi gören hemşire Yağmur Temur Bolat (29), hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk annesi Bolat için hastanede düzenlenen törene katılanlar, gözyaşlarına boğuldu.

Bursa İnegöl Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi'nde görev yapan hemşire Yağmur Temur Bolat, beynindeki tümör nedeniyle aynı hastanede bir süredir tedavi görüyordu. Yoğun bakıma alınan genç hemşire, dün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk annesi olan Yağmur Temur Bolat'ın ölümü, ailesini ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Hastane yönetimi, hemşire için tören düzenledi. Törene katılan hemşirenin yakınları ve sağlık çalışanları gözyaşlarını tutamadı.

Hemşire Yağmur Temur Bolat'ın cenazesinin, bugün öğle Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...